Hilton Stockholm Slussen Hotel


boka hotell på SödermalmHilton Stockholm Slussen Hotel ligger bra placerat med närhet till huvudstadens affärskvarter likväl som till Stockholms alla turistattraktioner. Det lyxiga och moderna hotellet vänder sig därför lika mycket till affärsresenärerna som till familjerna. Hotellet har vackra och magnifika vyer över Stockholms äldsta stadsdel Gamla stan.

Perfekt för konferensgäster

Hilton Stockholm Slussen Hotell har ett helt våningsplan som är tillägnat konferensfaciliteter. boka hotell på SödermalmDär finns 16 mötesrum av olika storlekar och en Executive Lounge. Totalt kan upp till 285 gäster få plats i mötesrummen. Vidare finns det trådlöst internet i hela hotellet. Varje rum har också ett arbetsbord med bekväm stol för att kunna arbeta om det behövs. Kommunikationerna är de bästa tänkbara oavsett om man ska åka från Arlanda flygplats eller från Stockholm Centralstation.

Svensk inredning och svenska delikatesser

Det finns 389 rum på Hilton Stockholm Slussen Hotell. Rummen är ljusa, luftiga och välkomnande med en stilren svensk inredningsstil. På hotellet finns ett gym, bastu, ångbastu och en relaxavdelning. Det finns en à la carte-restaurang som serverar såväl svenska delikatesser och maträtter som internationella läckerheter. Matsalen har en underbar vy över Stockholm city och Riddarfjärdens glittrande vatten, inte minst kvällstid.

Klicka här för att se mer hotell på Södermalm.