Scandic Malmen


boka hotell på SödermalmScandic Malmen är ett hotell som ligger mitt på stadsdelen Södermalm i Stockholm. Mitt i storstadspulsen, nära till shopping, nöjesliv, restauranger och sevärdheter. Det är också enkelt att ta sig vidare runt hela Stockholm från hotellet eftersom läget är så centralt. Scandic Malmen ingår i den ansedda hotellkedjan Scandic som för närvarande har 160 hotell i Norden och norra Europa.

K-märkt byggnad mitt i storstadspulsen

Scandic Malmen är inrymt i en K-märkt 50-talsbyggnad och lobbyn är inredd med vackra antikviteter. Det finns 332 rum från 15 kvadratmeter och uppåt. Alla rum är utrustade med kabelteve, trådlöst internet och säkerhetsskåp.

Både cocktailbar och lekrum

Varje morgon serveras en stor KRAV-märkt frukostbuffé. hotell södermalmLunchbuffén består av fisk, kött och vegetariska rätter med inspiration från världens alla hörn. Kvällstid serveras en säsongsanpassad à la carte-meny. Förutom restaurangen finns en cocktailbar där det bjuds på livemusik och DJ:s minst sex dagar per vecka. Det finns ett gym på hotellet och man kan också låna cyklar i receptionen. För barnen finns lekrum och roliga aktiviteter. Scandic Malmen har inget eget parkeringsgarage, men Medborgarplatsens parkeringshus ligger en minuts promenad från hotellet.

Klicka här för att se mer hotell på Södermalm.